<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=86faff47093d2f6950fa849eca4eddaa' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Ontdek Nederland met een huurboot of ander vaartuig

Genieten van de rust en vrijheid op het water tijdens een vaarvakantie? Huur een boot of ander vaartuig en ontdek het prachtige Nederlandse landschap: de karakteristieke windmolens, mooie natuurgebieden, rivieren en grachten door steden.

Nederland biedt veel mogelijkheden voor leuke activiteiten op het water. Friesland staat het meest bekend om de vele vaargebieden, maar wist je dat je in alle provincies van Nederland kunt genieten van waterrijke steden en prachtige natuur? Gezellig, ontspannen of juist actief de omgeving verkennen met bijvoorbeeld een motorboot, sloep, kano of kajak, of SUP board, kies voor elektrisch varen of bijzonder overnachten op een houseboat. Of ga varen met schipper en beleef hierbij een mooie zeildag of leer meer over een stad en de natuur tijdens een rondvaart.

Breed aanbod van verschillende soorten vaartuigen

Je vindt op ons platform een breed aanbod van verschillende soorten vaartuigen in heel Nederland; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport. Onze wens is een inspiratiebron te bieden voor een leuke dag op het water met familie, vrienden of bedrijf. Beleef een unieke familiedag, teambuilding, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje op het water. De kosten van de verschillende soorten vaartuigen variëren en voor elk budget is een mooie vaartocht te realiseren. Op onze pagina over boot huren vind je meer informatie over waar moet je op letten en wat de mogelijkheden zijn.

Een leuk dagje uit? Hieronder kun je op de afbeeldingen klikken voor meer informatie over de verschillende soorten vaartuigen. Of zoek direct op je favoriete vaartuig. Alvast veel vaarplezier!

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl