<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Ontdek Nederland met verschillende soorten vaartuigen. Geniet van de rust en vrijheid op het water tijdens een vaarvakantie. Verken per boot het prachtige Nederlandse landschap: de karakteristieke windmolens, mooie natuurgebieden, rivieren en grachten door steden.

Nederland biedt veel mogelijkheden voor leuke activiteiten op het water. Friesland staat het meest bekend om de vele vaargebieden, maar wist je dat je in alle provincies van Nederland kunt genieten van waterrijke steden en prachtige natuur? Gezellig, ontspannen of juist actief de omgeving verkennen met bijvoorbeeld een elektrische sloep, kajak of SUP. Varen met schipper en hierbij een mooie zeildag beleven of meer over een stad leren tijdens een rondvaart op een praam.

Je vindt op ons platform een breed aanbod van verschillende soorten vaartuigen in heel Nederland; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport. Onze wens is een inspiratiebron te bieden voor een leuke dag op het water met familie, vrienden of bedrijf. Beleef een unieke familiedag, teambuilding, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje op het water. De kosten van de verschillende soorten vaartuigen variëren en voor elk budget is een mooie vaartocht te realiseren.

Een leuk dagje uit? Hieronder kun je op de verschillende soorten vaartuigen klikken om meer informatie te lezen over deze boten. Alvast veel vaarplezier!

Klik hieronder voor meer informatie over de verschillende soorten vaartuigen.

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl