<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=2615791fc62c66b5ffe9af55af09b293' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Nederland staat bekend om zijn uitgestrekte waterwegen en prachtige vaargebieden. Of je nu een enthousiaste zeiler bent of gewoon wilt genieten van een ontspannen boottocht, Nederland biedt voor elk wat wils. Van de schilderachtige grachten van Amsterdam tot de rustige kanalen in Drenthe, elke provincie heeft unieke waterwegen om te verkennen. Stap aan boord en ontdek de schoonheid van Nederland vanaf het water!

Drenthe
Drenthe, bekend om zijn uitgestrekte bossen en heidevelden, heeft ook enkele mooie vaarmogelijkheden. Verken de kanalen en meren zoals het Zuidlaardermeer en het Oranjekanaal. Geniet van de rust en stilte terwijl je door het prachtige landschap vaart.

Flevoland
Flevoland is de jongste provincie van Nederland, grotendeels ontstaan door inpoldering. Hier vind je het Markermeer, een groot zoetwatermeer dat perfect is om te zeilen en te watersporten. Verken de vele eilanden en baaien en geniet van het weidse uitzicht over het water.

Friesland
Friesland, ook wel bekend als het zeilparadijs van Nederland, biedt eindeloze mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Verken de Friese meren, zoals het Sneekermeer en het Tjeukemeer, en vaar langs pittoreske dorpjes en historische steden zoals Sneek en Leeuwarden. Geniet van de open wateren en de karakteristieke Friese sfeer.

Gelderland
Gelderland, de grootste provincie van Nederland, heeft ook veel te bieden voor vaarliefhebbers. Vaar over de rivier de IJssel en bewonder de prachtige uiterwaarden en historische Hanzesteden zoals Zutphen en Doesburg. Daarnaast biedt het Veluwemeer een uitstekende gelegenheid om te zeilen en te genieten van watersportactiviteiten.

Groningen
In Groningen vind je diverse kanalen en meren die perfect zijn om te verkennen per boot. Verken het Lauwersmeer, een prachtig natuurgebied met een gevarieerd landschap van water, graslanden en kwelders. Vaar langs historische vestingstadjes zoals Appingedam en geniet van de typisch Groningse gastvrijheid.

Limburg
In het zuiden van Nederland biedt Limburg ook prachtige vaarmogelijkheden. Verken de Maas en vaar langs charmante dorpjes en historische steden zoals Maastricht en Venlo. Daarnaast biedt Limburg ook de mogelijkheid om te genieten van de rust en sereniteit van de Maasplassen, een uitgestrekt watersportgebied.

Noord-Brabant
Noord-Brabant biedt een mix van bruisende steden en rustige waterwegen. Verken de Biesbosch, een uniek zoetwatergetijdengebied met kronkelende kreken en weelderige natuur. Daarnaast zijn de Maas en het Wilhelminakanaal ook populaire vaarroutes. Geniet van de prachtige landschappen en de gezellige sfeer.

Noord-Holland
Noord-Holland heeft veel te bieden voor vaarliefhebbers, van de beroemde grachten van Amsterdam tot de uitgestrekte wateren van het IJsselmeer. Verken de historische stad Amsterdam vanaf het water, geniet van de pittoreske dorpen langs de Gouwzee en vaar naar de Waddeneilanden, Texel en Vlieland.

Overijssel
Overijssel, met zijn prachtige rivieren, kanalen en meren, biedt talloze vaarmogelijkheden. Verken de romantische grachten van Zwolle, vaar over de Vecht met zijn charmante stadjes en geniet van het schilderachtige landschap van Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Utrecht
Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, biedt diverse vaarmogelijkheden. Verken de historische grachten van Utrecht en bewonder de prachtige werfkelders en middeleeuwse gebouwen. Vaar over de Vecht en geniet van de groene landschappen en statige buitenhuizen.

Zeeland
Zeeland is een paradijs voor watersporters, met zijn uitgestrekte kustlijn en vele eilanden. Verken de Oosterschelde, het Veerse Meer en het Grevelingenmeer, en geniet van het zeilen, windsurfen en kitesurfen. Ontdek de historische stadjes zoals Zierikzee en geniet van de verse Zeeuwse specialiteiten.

Zuid-Holland
Zuid-Holland biedt diverse vaarmogelijkheden, van de haven van Rotterdam tot de historische grachten van Delft en Leiden. Vaar langs de imposante skyline van Rotterdam, verken de charmante binnenstad van Delft en bewonder de historische molens van Kinderdijk.

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl