<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=2615791fc62c66b5ffe9af55af09b293' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Verken de Waterparels van Flevoland: Varen in een Uniek Landschap

Flevoland, de jongste provincie van Nederland, staat bekend om zijn indrukwekkende landschap dat grotendeels bestaat uit drooggelegde polders en uitgestrekte meren. Deze unieke omgeving biedt een uitstekende gelegenheid om het water te verkennen en te genieten van ontspannen boottochten. Huur een boot, gooi de trossen los en laat je betoveren door de waterparels van Flevoland!

Gooimeer
Het Gooimeer is een meer dat het zuidelijke deel van Flevoland scheidt van Noord-Holland. Het is een geliefde plek voor zeilen, windsurfen en andere watersporten.

Hoge Vaart
De Hoge Vaart is een kanaal dat door Flevoland loopt en verschillende plaatsen met elkaar verbindt, waaronder Almere, Lelystad en Zeewolde. Het kanaal biedt een rustige en schilderachtige vaarroute door het landschap van Flevoland. Huur een motorboot of kano en vaar over de Hoge Vaart, genietend van de natuurlijke schoonheid en het serene water.

IJsselmeer
Het IJsselmeer, voorheen de Zuiderzee, is een van de grootste binnenwateren van Nederland en biedt eindeloze mogelijkheden voor varen en watersport. Met zijn uitgestrekte wateroppervlak en krachtige wind is het IJsselmeer perfect voor zeilliefhebbers. Huur een zeilboot en verken de adembenemende kustlijn, bezoek historische havensteden zoals Enkhuizen en geniet van de ultieme zeilervaring.

Ketelmeer
Het Ketelmeer is een groot meer dat zich uitstrekt tussen Flevoland en Overijssel. Het is een populaire bestemming voor watersporters en biedt ruime vaarroutes en prachtige natuurlijke omgevingen.

Lage Vaart
Net zoals de Hoge Vaart, is de Lage Vaart een kanaal dat door Flevoland stroomt en verschillende plaatsen met elkaar verbindt. De Lage Vaart biedt een alternatieve route voor varen en is ideaal voor wie op zoek is naar een rustigere vaarervaring. Vaar over de Lage Vaart en bewonder het weidse landschap en de rustige waterwegen.

Markermeer
Een Juweel van Zoetwaterpracht Het Markermeer is een van de meest betoverende wateren van Flevoland. Gelegen tussen de provincies Noord-Holland en Flevoland, biedt dit grote zoetwatermeer een adembenemend landschap en eindeloze mogelijkheden voor avontuur op het water. Zeilliefhebbers zullen de krachtige wind en de uitgestrekte wateroppervlakte waarderen, terwijl natuurliefhebbers genieten van de diversiteit aan vogels en de prachtige omgeving. Bezoek historische havensteden zoals Hoorn, Enkhuizen en Volendam, en geniet van de sfeer en charme die deze plaatsen te bieden hebben.

Noordoostpolder
De Noordoostpolder is een vruchtbaar gebied omringd door water. Hier vind je de prachtige randmeren zoals het IJsselmeer, het Zwarte Meer en het Veluwemeer. Vaar door de historische haven van Urk, geniet van de rust in het Waterloopbos en ontdek de vele kleine eilandjes en natuurgebieden die dit gebied rijk is.

Randmeren
De Randmeren vormen een uitgestrekt netwerk van meren, waaronder het Eemmeer, Gooimeer en Nijkerkernauw. Deze meren bieden eindeloze mogelijkheden voor watersportliefhebbers, zoals zeilen, windsurfen en kajakken. Vaar langs de schilderachtige kustlijnen en geniet van de levendige sfeer in plaatsen als Zeewolde en Harderwijk.

Veluwemeer
Hoewel het Veluwemeer officieel buiten de grenzen van Flevoland ligt, is het vanuit Flevoland gemakkelijk bereikbaar en een populaire bestemming voor watersporters. Met zijn uitgestrekte wateroppervlakte, prachtige stranden en eilanden is het Veluwemeer perfect voor varen, zwemmen en ontspannen op het water. Huur een boot in een van de nabijgelegen plaatsen en breng een bezoek aan dit schitterende meer.

Vossemeer
Het Vossemeer is een prachtig zijmeer dat bekend staat om zijn rust en natuurlijke schoonheid. Het meer is gelegen in de buurt van het Ketelmeer en biedt een ideale plek voor varen, vissen en ontspanning op het water. Met zijn schilderachtige omgeving en diverse flora en fauna is het Vossemeer zeker een bezoek waard voor natuurliefhebbers en watersporters.

Bootverhuur in Flevoland
Voor wie graag wil genieten van een vaaravontuur in Flevoland, zijn er verschillende mogelijkheden om een boot of ander vaartuig te huren. Er zijn diverse jachthavens, watersportcentra en verhuurbedrijven die boten en andere vaartuigen aanbieden voor verhuur. Of je nu op zoek bent naar een motorboot, zeilboot, kano, supboard of een ander type vaartuig, er is voor elk wat wils. Neem contact op met lokale verhuurbedrijven om meer informatie te krijgen over de beschikbare opties, prijzen en voorwaarden.

Plaatsen
Naast de verschillende vaargebieden zijn er nog meer prachtige mogelijkheden om Flevoland te ontdekken. Hieronder een overzicht van verschillende plaatsen in Flevoland met mogelijkheden om te varen.

  • Almere
  • Biddinghuizen
  • Dronten
  • Kraggenburg
  • Lelystad
  • Marknesse
  • Rutten
  • Urk
  • Zeewolde

Klik hier voor alle aanbieders in Flevoland.
Klik hier om terug te gaan naar het overzicht van Nederland.

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl