<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=1f02699ada1736675012182e95100451' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Een sloep is een kleine, open vaartuigen met één of meer riemen of een motor, dat meestal wordt gebruikt voor recreatieve doeleinden, zoals varen op meren, rivieren of kanalen, en kunnen worden gehuurd voor dagtochten of langere vaarten.

Sloepen kunnen in verschillende maten worden gevonden, van kleine, enkele-persoons boten tot grotere, meer luxueuze sloepen die geschikt zijn voor groepen. Veel moderne sloepen zijn voorzien van comfortabele zitplaatsen, een keukentje en toiletten.

Het varen op een sloep vereist over het algemeen geen speciale vaarbewijzen, maar het is verstandig om enige ervaring te hebben met het besturen van een vaartuig en vertrouwd te zijn met de regels en regelgeving voor de waterwegen waar je gaat varen.

Sloepen kunnen worden gehuurd bij verhuurbedrijven en worden meestal geleverd met de benodigde uitrusting, waaronder zwemvesten en andere veiligheidsuitrusting. De prijs voor het huren van een sloep varieert afhankelijk van de grootte, het model en de locatie, maar is meestal betaalbaar en biedt een leuke ontspannen manier om het water te verkennen.

Klik hier voor alle aanbieders in de categorie Sloep.

Klik hier voor meer informatie over andere soorten vaartuigen.

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl