<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=2615791fc62c66b5ffe9af55af09b293' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Een waterfiets is een klein vaartuig dat wordt aangedreven door middel van pedalen. Het is meestal ontworpen voor recreatief gebruik op rustige wateren, zoals meren en kanalen. De waterfiets heeft meestal een stabiel en robuust ontwerp, en is geschikt voor gebruik door meerdere personen tegelijkertijd. Een waterfiets is meestal ontworpen om maximaal 2-4 personen te kunnen vervoeren, afhankelijk van het model. Het is een leuke en gemakkelijke manier om te genieten van een ontspannen dagje uit op het water.

Je kunt op verschillende plekken in Nederland een waterfiets huren. Vaak kun je terecht bij recreatiegebieden, vakantieparken, jachthavens en andere plekken waar waterrecreatie mogelijk is.

Klik hier voor alle aanbieders in de categorie Waterfiets.

Klik hier voor meer informatie over andere soorten vaartuigen.

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl