<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=2615791fc62c66b5ffe9af55af09b293' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Wakeboarden is een populaire watersport waarbij de deelnemer op een board staat en wordt voortgetrokken door een boot of kabelbaan. De sport combineert elementen van waterskiën, snowboarden en surfen en vereist een goede balans en lichaamsbeheersing.

Bij wakeboarden staat de deelnemer op een plank die lijkt op een snowboard, maar smaller is en speciaal ontworpen is voor gebruik op het water. Aan de plank is een binding bevestigd waarmee de voeten vastzitten en waarmee de deelnemer controle heeft over de plank.

Wakeboarden kan worden beoefend achter een boot of een kabelbaan. Bij een boot worden deelnemers voortgetrokken door middel van een touw dat aan de boot is bevestigd. Bij een kabelbaan wordt een deelnemer voortgetrokken door een kabel die over het water loopt. Beide opties bieden unieke uitdagingen en mogelijkheden voor tricks en sprongen.

De bestuurder van de boot bij wakeboarden heeft een vaarbewijs nodig als de boot een lengte heeft van 15 meter of meer of als de boot harder kan varen dan 20 km/uur. Dit geldt voor alle motorboten, dus ook voor boten die worden gebruikt bij het beoefenen van watersporten zoals wakeboarden.

Klik hier voor alle aanbieders in de categorie Kitesurf, Wakeboard en Waterski

Klik hier voor meer informatie over andere soorten vaartuigen.

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl