<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=2615791fc62c66b5ffe9af55af09b293' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Strandzeilen, ook wel blokarten genoemd, is een activiteit waarbij je in een driewielig karretje over het strand scheurt. Het karretje, de blokart, is voorzien van een zeil waarmee je snelheden tot wel 100 km/u kunt bereiken, afhankelijk van de windkracht.

De sport is ontstaan in Nieuw-Zeeland en is uitgegroeid tot een populaire activiteit op het strand. Het is een spectaculaire activiteit die vooral populair is bij strandliefhebbers en avonturiers. Strandzeilen is geschikt voor jong en oud en kan zowel individueel als in groepsverband worden beoefend. Strandzeilen of blokarting kan worden beoefend op stranden met voldoende ruimte en een vlakke ondergrond en waar speciaal daarvoor bestemde zones zijn afgebakend.

Klik hier voor meer informatie over andere soorten vaartuigen.

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl