<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=2615791fc62c66b5ffe9af55af09b293' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Varen met schipper betekent zorgeloos genieten op het water. Leuk als familiedag, teambuilding of bedrijfsuitje. Kies voor een zeiltocht, sloepvaren of rondvaartboot met een ervaren schipper.

Varen met schipper wordt vaak aangeboden bij zeiltochten. Huur een zeilschip inclusief bemanning. Een ervaren schipper geeft zekerheid en veiligheid aan boord. Zeilervaring is daarom niet nodig. Je kunt ontspannen meevaren of zelf actief meehelpen. Leer en beleef de passie van het zeilen. De schipper laat je de  mooiste routes en bezienswaardigheden zien tijdens een dag zeiltocht, weekend zeilen of zeilvakantie.

Varen met schipper is ook ideaal als rondvaart. Beleef samen met je familie, vrienden of collega’s een heerlijke vaartocht op een authentieke praam of in een fluisterstille elektrische sloep. Ongestoord genieten van elkaar en van de natuurgeluiden op het water. Je hebt geen zorgen over het besturen van de boot. Daarnaast kan een ervaren schipper veel vertellen over de omgeving, van prachtige natuurgebieden tot waterrijke steden. Vaak is het ook mogelijk om catering aan boord te laten verzorgen. Onder het genot van een lekker hapje en drankje genieten van de rust en ontspanning op het water.

Klik hier voor alle aanbieders in de categorie Varen met schipper.

Klik hier voor meer informatie over andere soorten vaartuigen.

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl