<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=92875564291d81de8f2bc34f88692eaa' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

Zelf varen in Amsterdam

Eco Boats Amsterdam is een duurzame bootverhuurder in Amsterdam. Je kunt bij ons voor een voordelig uurtarief een privé sloep huren waarmee je zelf over de grachten vaart, geen vaarbewijs nodig! Onze boten zijn makkelijk te besturen, iedereen kan een kapitein zijn bij ons! Er passen tot wel 12 personen op onze Eco Boats. Neem wat te eten en te drinken mee en geniet van een dagje varen in Amsterdam met vrienden en familie.

Duurzame bootverhuur

Wij vinden het belangrijk om de grachten schoon te houden. Al onze boten zijn daarom elektrisch, ecologisch verantwoord en vervuilen de grachten niet. Je hebt daardoor geen last van een ronkende motor of vieze uitlaatgassen tijdens het varen. Het is daarnaast mogelijk om tijdens het varen plastic te vissen uit de grachten. Wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is aan boord om dit mogelijk te maken.

Sloep reserveren

Reserveer een sloep op onze website of neem contact met ons op. Bekijk onze website voor meer informatie.

Eco Boats Amsterdam – Zelf varen met vrienden en familie

Duurzame bootverhuurder in Amsterdam. Je kunt bij ons voor een voordelig uurtarief een elektrische sloep huren waarmee je zelf over de prachtige grachten vaart, geen vaarbewijs nodig!

  • 1-10 personen
  • Amsterdam-Centrum
Bekijk aanbod

Neem contact op met Eco Boats Amsterdam

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl