<link rel='stylesheet' id='wp-block-library-css' href='https://vaartuighuren.nl/wp-includes/css/dist/block-library/style.min.css?ver=92875564291d81de8f2bc34f88692eaa' media='all' />

Inloggen

Breed aanbod vaartuigen in heel Nederland
Unieke zoekfunctie met interactieve kaart
Genieten van waterrijke steden en natuur

EEN RONDVAART IN SNEEK MET SLOEPFRIESLAND

Geniet nu van een rondvaart in een sloep in Friesland op de Friese meren in de omgeving van Sneek in een ruime en elektrische sloep met Sloepfriesland. Met een lekker hapje en drankje op het water kunt u genieten van de rust die de Friese wateren u te bieden hebben.

De ruime sloep waar u een rondvaart mee kunt maken ligt nabij Sneek in Friesland is bij uitstek geschikt om in deze tijden een leuk dagje uit te vieren. Wij zorgen ervoor dat u een fijne tocht kunt beleven zoals u dat van ons gewend bent. De schipper laat u de mooiste plekjes in de omgeving van Sneek zien.

EEN RONDVAART OVER DE FRIESE MEREN

Sloepfriesland organiseert een rondvaart in de omgeving van Sneek op de Friese meren die gaat langs het Sneekermeer, Langweer, Oppenhuizen en IJlst. Een dagje uit in Sneek kan niet zonder een mooie tocht over de Friese wateren. De prachtige reddingsloep MSC Alice biedt plek voor 12 personen.

Rondvaart in een sloep bij Sloepfriesland

Geniet nu van een rondvaart tot twaalf personen in een sloep in Friesland op de Friese meren in de omgeving van Sneek in een ruimte en elektrische sloep met Sloepfriesland.

  • 2-12 personen
  • Oppenhuizen
Bekijk aanbod

Neem contact op met Sloepfriesland

Logo cutout

Over vaartuighuren.nl

Op dit platform vind je een breed aanbod van vaartuigen in heel Nederland. De inspiratiebron voor een leuke dag op het water; van ontspannen varen tot spectaculaire watersport.

Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Vaartuighuren.nl is opgezet als een advertentieplatform voor verhuurders van vaartuigen in heel Nederland. Ons platform heeft een unieke zoekfunctie met interactieve kaart en vergroot de vindbaarheid van uw aanbod!

Adverteren op vaartuighuren.nl